Onze certificaten en compliance, uw archief in goede handen.

Waarom is ISO-certificering zo belangrijk voor Merak? Het helpt ons om onze processen voortdurend te verbeteren en zo dagelijks te groeien in kwaliteit. De certificaten zijn een must voor ons bedrijfsimago en de klanttevredenheid, want ze bewijzen het: Merak is de kwaliteitsvolle partner voor uw archieven.

Een klembord, een plant en een voorzittershamer op een wit bureau
Certificaten

ISO-certificering maakt aantoonbaar dat de organisatie in staat is processen, producten en diensten binnen het bedrijf continu te evalueren en te verbeteren.

CERTIFIED

ISO 9001

Voor optimaal kwaliteitsmanagement

Eén van de meest bekende normen is ISO 9001. Het is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Meer over ISO 9001  

CERTIFIED

ISO/IEC 27001

Voor een veilig informatiebeheer

Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

Meer over ISO 27001  

CERTIFIED

ISO 14001

Voor milieumanagement

De ISO 14001-standaard is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een efficiënt milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Zo moet de milieu-impact van onze activiteiten en diensten vastgesteld en gecontroleerd worden.

Meer over ISO 14001  

CERTIFIED

GDP

Voor bewaring van medische stalen

Good Distribution Practice of Medicinal Products for Human Use (GDP) Vergunning, uitgereikt door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG)

Meer over GDP  
Een klembord, een plant en een voorzittershamer op een wit bureau.

Compliance

Naleving van wet- en regelgeving.

PCI DSS

COMPLIANT

Payment Card Industry Data Security Standard

Een beveiligingsnorm, waar bedrijven die uw kaartgegevens verwerken, verzenden en/of opslaan, aan moeten voldoen.

Meer over PCI/DSS  

Good laboratory practice

COMPLIANT

Labo-archief correct en minutieus behandelen

De infrastructuur en de werkmethodes voor het bewaren van farmaceutisch en laboratoriumarchief voldoen aan de OESO-voorschriften voor Good Laboratory Practice.

Meer over GLP  

PENTEST

COMPLIANT

Penetration testing

Een beveiligingsnorm, waar bedrijven die uw kaartgegevens verwerken, verzenden en/of opslaan, aan moeten voldoen.

Meer over Pentest  

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten