ULT-vriezers
Onze experts bekijken voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing
Stalen bewaren op ultra-lage temperaturen (ULT).

Archivering van stalen en referentiemateriaal vraagt veel onderhoud, plaats en energie. De Merak ULT-Service neemt u die zorgen uit handen. Wij bewaren uw monsters in onze ultra-lage temperatuurvriezers. Bovendien heeft archivering bij Merak nog extra voordelen. Uit onderzoek is gebleken dat de kostprijs van bewaring bij Merak lager ligt dan wanneer dit intern gebeurt. Dit dankzij schaalvoordelen. Daarnaast zijn de magazijnen van Merak 24/7 bewaakt, waardoor uw stalen nergens veiliger bewaard zijn.

Foto van de ULT-vriezers met een illustratie van een sneeuwvlok op de voorgrond
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+32 (0)15 28 40 60
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.be
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Onze laboratoriumvriezers zijn geschikt voor het bewaren van stalen op zeer lage temperaturen. Ideaal voor medisch gebruik.
   Optimale klimatologische bewaaromstandigheden
   Nauwkeurige datalogging
   GDP-vergunning via de FAGG
   Betaal volgens gebruik
Optimale bewaaromstandigheden  
Binnekant van een ULT-vriezer waar stalen in liggen
Betrouwbare koelapparatuur:

Het labo-archief van Merak werd speciaal gebouwd om uw stalen, referentiemateriaal en andere stoffen op de juiste temperatuur te bewaren. Onze ultra-lage temperatuurvriezers (ULT) koelen tot -86°C. Dankzij uitgebreide veiligheidsmaatregelen kunnen we garanderen dat ze altijd stand-by staan en gemonitord worden.

Geautomatiseerd klimaatbeheer

Gespecialiseerde geijkte en onafhankelijke datameters monitoren constant de temperatuur en vochtigheid in onze labo-archieven. De resultaten worden doorgestuurd naar geautomatiseerde klimaatsystemen. En als er toch iets fout gaat? Dan staat een back-up-vriezer klaar om de veiligheid van uw stalen en ander materiaal te garanderen.Kwalitatieve dienstverlening  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Bij Merak krijgt u de meest kwalitatieve dienstverlening voor bewaring van uw labo-archief.

Gecertificeerde diensten:

Merak beschikt over alle belangrijke certificaten voor het bewaren van uw laboratoriumarchief. Onze infrastructuur en methodes voldoen 100% aan de OESO-voorschriften, de Good Laboratory Practice of GLP-richtlijnen, de Attentia-voorwaarden, de Vlarem I en II en de Codex. U kunt er dus zeker van zijn dat uw medische stalen, referentiemateriaal en andere stoffen altijd correct behandeld worden.


Efficiënt stalenbeheer

Met onze online applicatie, Merak Inventory Online, kunt u uw materialen online opzoeken en beheren. Hebt u uw opgeslagen stalen weer nodig? Dan kunt u ze met enkele klikken bij ons opvragen en brengt onze beveiligde koerierdienst ze meteen tot bij u. Bovendien kunt u ook zelf informatie aan stalen toevoegen of verwijderen. Zo bevat uw archief steeds de meest recente, relevante informatie.


Eigen beveiligd transport

Merak beschikt over een eigen veilige koerierdienst. 7 dagen op 7, 24 uur op 24.
Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 108 reviews

Roeland Gyssels 30/10/2020

5/5

Super bedrijf!

VANDERUS Eric 18/05/2020

5/5

Sandra Debra 19/07/2023

5/5

Sabine VAN OVERMEIREt 12/01/2020

5/5

Efficiënte aanpak. Online ophaling geregeld van oud archief. Zelf datum gekozen voor ophalen. Vriendelijke bediening van de ophaler en dit alles tegen een correcte prijs. Top service!