Postverwerking
Onze experts zoeken voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing
Verdeel en digitaliseer uw post efficiënter met Merak Mailroom.

Post. Het lijkt iets eenvoudigs, maar dat is het niet. Elke brief moet zorgvuldig behandeld worden en dat kost tijd, werk en administratie.

Merak Mailroom helpt u om uw inkomende post te structureren en te digitaliseren zodat elke brief bij de juiste persoon of dienst terechtkomt. En dat allemaal voor het einde van de dag.

Een overvolle postzak die neerligt op tafel bij Merak
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+32 (0)15 28 40 60
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.be
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Hoe handig is het wanneer u die stapels aan inkomende post niet langer zelf hoeft te openen en te sorteren. Merak opent de brieven, sorteert ze en digitaliseert ze. Vervolgens bezorgen we de briefwisseling aan de juiste persoon of dienst. De originele documenten kunnen we dankzij onze all-in dienstverlening voor u bewaren in onze archiefruimtes of vernietigen volgens de gepaste normen. Handig toch?
   Uw post is snel digitaal beschikbaar
   U wordt volledig ontzorgd
   U bespaart op personeelskosten
   Ideaal voor thuiswerk
De voordelen voor u  
Vrouw zit in de zetel achter haar laptop en juicht
U bespaart gegarandeerd tijd en geld.

Een organisatie ontvangt dagelijks heel wat post. Facturen, contracten, aangetekende brieven, medische dossiers, verzekeringsdocumenten… Brieven openmaken, sorteren, verzenden aan de juiste personen... Het is dan ook een tijdrovende klus.
Om u en uw personeel hierbij te ontzorgen, is het uitbesteden van uw postverwerking een slimme zet. Uw medewerkers kunnen zich zo weer volledig focussen op hun kerntaken en bovendien komt de post veel sneller bij de juiste persoon terecht.

Voor thuiswerkers en een papierloos kantoor

Doordat we uw post digitaal aan de juiste mensen bezorgen, krijgen ook telewerkers hun correspondentie zonder enige vertraging. Dat dit een efficiëntere manier van werken is, spreekt voor zich.
Maar ook de papierberg op uw kantoor zal drastisch slinken. We kunnen de originele brieven aan u bezorgen, maar we kunnen ze ook bewaren in onze archiefruimtes of vernietigen als u dat wenst. Om duurzaam te werk te gaan, worden de papiersnippers bij ons 100% gerecycleerd.Kwalitatieve dienstverlening  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Bij Merak krijgt u de meest kwalitatieve dienstverlening voor de verwerking van uw post.

Uw post is in professionele handen

Enkel professionals komen in de buurt van uw post. Onze leidinggevende experts worden specifiek opgeleid om uw Mailroom te beheren en ook onze andere collega’s worden voortdurend bijgeschoold.


Gegarandeerde informatieveiligheid

In de Merak Mailroom zijn uw waardevolle documenten en vertrouwelijke informatie 100% veilig. Wij zijn een gecertificeerde partner (ISO 27001 voor informatiebeheer). Uw documenten worden altijd verwerkt door onze professionals in onze eigen kantoren in België.


Wij vervoeren uw documenten zelf

Onze eigen, beveiligde koerierdienst levert uw documenten af waar en wanneer u dat wilt. De koeriers zijn 24/7 beschikbaar zodat zelfs in de hoogste nood uw documenten tijdig op de juiste plaats zijn.


Gegarandeerde continuïteit

Merak heeft een Business Continuity and Disaster Recovery (BCDR) Plan dat ervoor zorgt dat u altijd kunt rekenen op de continuïteit van onze dienstverlening. Op die manier wordt uw post steeds tijdig bezorgd.

Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 108 reviews

Robin Thoen 27/11/2019

5/5

Matthias H F Sileghem 6/03/2024

5/5

Snelle reactie, correcte prijs, goede communicatie.

werner sabine 12/01/2020

5/5

Taina Soares 26/07/2022

5/5