CERTIFIED

ISO 14001

De internationale norm voor een efficiënt milieumanagementsysteem

De ISO 14001 standaard is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een efficiënt milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Zo moet de milieu-impact van onze activiteiten en diensten vastgesteld en gecontroleerd worden.

Okay Ambitieus milieubeleid

Okay Consequente aanpak

Okay Continu streven naar verbetering

Okay Duurzaamheid

Een stekker op een witte achtergrond waarvan de kabel een tak is met groene bladeren. De tekst is ISO 14001

Veiligheidsnorm voor uw informatie

Uw archieven blijven in topconditie zonder dat het milieu er last van heeft. Onze bedrijfskleur verraadt het al een beetje, Merak heeft een boon voor groen.
Wist u bijvoorbeeld dat Merak een logboek bijhoudt over het rijgedrag van haar koeriers? Zo kunnen zij hun steentje bijdragen door bijvoorbeeld de motor niet te lang te laten draaien tijdens het stilstaan, niet te snel op te trekken, op hun snelheid te letten, ...

Merak promoot zoveel als mogelijk een hybride wagenpark en ten slotte zorgen zonnepanelen en een strikt energiebeleid ervoor dat de ecologische voetafdruk van Merak zo beperkt mogelijk gehouden wordt.


Andere certificaten

CERTIFIED

GDP

CERTIFIED

ISO/IEC 27001

CERTIFIED

ISO 14001

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten