CERTIFIED

GDP

Vergunning voor bewaring van medische stalen

GDP (Good Distribution Practice of Medicinal Products for Human Use) is een vergunning die uitgereikt wordt door het Federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (FAGG). Het zijn Europese richtlijnen voor distributeurs van farmaceutica en medische hulpmiddelen met als doel de productkwaliteit en -veiligheid te verzekeren in de volledige distributieketen. Ook voor het bewaren van medische stalen is deze GDP vergunning een vereiste. Merak moet daarom, meer specifiek, voldoen aan de vereisten van article 77 van de richtlijn 2001/83/ec (zie vergunning).

Okay Geklimatiseerd transport

Okay Adequaat ingerichte gebouwen

Okay Gemonitorde klimaatcontrole

Okay Gescheiden bewaring

Een vloeistof wordt met een pipet in proefbuisjes gedaan

Waarom heeft Merak een GDP vergunning?

Omdat de bewaring van sommige geneesmiddelen een GDP Vergunning (via het FAGG) vereist, volgt Merak steeds de nodige richtlijnen en hebben we deze vergunning steeds verkregen en dit sinds 2011. Voor onze klanten betekent dit dat ze de garantie hebben dat wij hun stalen en geneesmiddelen volledig veilig en volgens de wettelijke normen opslaan.


Andere certificaten

CERTIFIED

GDP

CERTIFIED

ISO/IEC 27001

CERTIFIED

ISO 14001

Merak-expertise

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten uit de private en publieke sector bij het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie.

Onze ervaren experten van Merak garanderen u de ideale omstandigheden om uw data in te bewaren en zorgen ervoor dat u ze op elk ogenblik vlot kunt terugvinden.
Contacteer ons voor meer informatie
Een Merak archiefdoos wordt door een medewerker uit de rekken gehaald
Diensten