Archiveren
Vanaf 4,05 euro / lopende meter
We bewaren, beheren en digitaliseren uw papieren documenten veilig en anoniem.

We helpen u al uw documenten te structureren, klasseren en extern op te slaan. Uw documenten worden in optimale omstandigheden bewaard in onze beveiligde opslagruimtes en volgens de wettelijke bewaartermijnen of de interne richtlijnen van uw bedrijf.
Hebt u een document opnieuw nodig? Dan bezorgen we het aan u terug via onze eigen koerierdienst of u ontvangt het digitaal. Want ook aan telewerkers hebben we gedacht.

Netjes georganiseerde archiefruimte van Merak die gevuld is met archiefdozen
Medewerkster van Merak lacht vriendelijk
+32 (0)15 28 40 60
Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00
IconPhone
info@merak.be
Stuur een e-mail naar een expert
IconPlane
Hoe gaat Merak te werk?  
Met meer dan 35 jaar ervaring in het professioneel archiveren, klasseren en beheren van informatie helpt Merak u graag de beste oplossing te vinden voor uw archief. We kunnen u helpen door uw papieren archief te bewaren...of door een deel van uw archief te digitaliseren. We maken in geen tijd een inschatting van uw behoeften en bieden u een oplossing op maat aan – inclusief transparante prijsofferte.
   Onbeperkte archiefcapaciteit
   Snelle en efficiënte raadpleging
   Optimale bewaaromstandigheden
   Betaal volgens gebruik
Optimale Bewaaromstandigheden  
Sprinklers in de opslagruimtes van Merak
De meest geschikte en veilige omgeving

Papieren documenten zijn erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De ultravioletstralen in daglicht kunnen papier doen verbleken of vergelen, en ook brand- of waterschade kan dramatische gevolgen hebben. Daarom bewaren wij uw archief in de meest geschikte, veilige omgeving.

Constante stroomtoevoer

Dankzij onze eigen offsite noodstroomgeneratoren kunnen we een constante stroomtoevoer garanderen, wat er ook gebeurt.

State-of-the-art brandbestrijding

Ook op het vlak van brandveiligheid is uw archief 100% beschermd: elke Merak-archiefruimte is beveiligd met twee branddetectorsystemen. Pas wanneer beide systemen alarm slaan, springt een sectionaal sprinklersysteem aan voor gerichte brandbestrijding.

Kwalitatieve dienstverlening  
Een foto van een geparkeerde Merak camionette
Merak biedt u de meest kwalitatieve dienstverlening voor bewaring van uw archief.


Efficiënt informatiemanagement

Onze Merak-archiefexperten geven u advies over hoe u uw archief efficiënt kunt beheren. U bespaart op administratie en u neemt uw werknemers heel wat zorgen uit handen.


Gegarandeerde informatieveiligheid

Bij Merak zijn uw documenten en informatie 100% veilig. Dit garanderen wij u met ons ISO 27001-certificaat voor een veilig informatiebeheer.

Gebruiksvriendelijk archiefbeheer

Merak ontwikkelde zijn eigen beveiligde applicaties waarmee u 24/7 en waar u ook bent uw archief kunt raadplegen en beheren.


Professionele medewerkers

Alle Merak-medewerkers zijn experts in archivering en worden continu bijgeschoold. Alle operationele leidinggevenden worden specifiek opgeleid voor o.a. brandpreventie.


Eigen beveiligd transport

Merak beschikt over een eigen veilige koerierdienst. 7 dagen op 7, 24 uur op 24.

Klantenbeoordeling 4,8/5 uit 108 reviews

T Soet 31/12/2020

5/5

The best

Hilde CX 27/04/2022

5/5

Correcte service, waarvoor dank

Nele Bruggeman 12/10/2019

4/5

Heel vriendelijke mensen en snelle service. 1 klein minpuntje is dat het containertje dat er was veel te weinig was om alles in te laden. De overschot moest allemaal nog in doosjes gestopt worden wat heel tijdrovend was voor zowel de medewerker als onszelf.

Brinda Thapa 14/02/2024

5/5