Merak vernieuwt zijn website

november 2023 - in Merak

Gebruiker surft op de nieuwe Merak website

Een noodzakelijke aanpassing als antwoord op de veranderende behoeften van onze klanten.

In een tijdperk waarin online aanwezigheid en e-commerce steeds belangrijker worden, is het cruciaal voor bedrijven om hun websites te vernieuwen en aan te passen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Zo hebben wij bij Merak onlangs een indrukwekkende herziening van onze website doorgevoerd.

Onze lay-out werd volledig aangepast en vernieuwd. Hierdoor kunnen onze klanten op een aangename en gebruiksvriendelijke manier onze website bekijken en gebruiken. Tot vóór de vernieuwingen was het e-commerce luik te bereiken via een ander webadres dan de hoofdwebsite.

Door de vele positieve reacties van onze klanten over het gemak van online bestellen, hebben we bij de nieuwe website het online bestelplatform geoptimaliseerd en vormt alles nu één geheel.

Een gebruiker bestelt via de smartphone op de nieuwe Merak website

Makkelijk online bestellingen plaatsen

Door het e-commerce-luik te integreren in de hoofdwebsite willen we het makkelijker maken voor zowel nieuwe als bestaande klanten om hun bestellingen en aanvragen via de website door te geven. Waar bestaande klanten voordien voor bepaalde aanvragen moesten bellen of mailen, kunnen zij dit nu gewoon doen via hun klantenportaal op de vernieuwde website. Via de module "Snel Bestellen" worden de bestaande klanten geïdentificeerd en wordt het juiste klantnummer gekoppeld aan de gebruiker in kwestie.

Een nieuwe look

Naast de uitbreiding van de bestelmogelijkheden hebben we bij Merak ook veel aandacht besteed aan de algehele uitstraling en gebruikerservaring van de website. De vernieuwde lay-out is modern, overzichtelijk en responsief, wat betekent dat onze klanten de website kunnen bekijken en gebruiken op verschillende apparaten, van desktopcomputers tot smartphones en tablets.

Codetaal op een zwarte achtergrond

Gebruiksvriendelijkheid als prioriteit

Bij de vernieuwing van onze website hebben we, zoals eerder vermeld, de gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel gehouden. Het doel was om een naadloze en aangename winkelervaring te bieden aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Door de nieuwe navigatie en de verbeterde servicepresentatie is het nu gemakkelijker dan ooit voor klanten om door het aanbod te bladeren, offertes aan te vragen en bestellingen te plaatsen. We zijn dan ook terecht trots dat we met de recente vernieuwing van onze website een belangrijke stap gezet hebben in het optimaliseren van onze online dienstverlening.

Een vinger duwt een tevreden smiley aan op een scherm

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Advies en vaak gestelde vragen
Contacteer onze experts

+32 (0)15 28 40 60

Bereikbaar ma-vr 08u30 tot 17u00

Klantendienst